INTEGRITETSPOLICY

Drop in bilprovning värnar om våra kunder och besökares personuppgifter.

Följande dokument behandlar personlig information som samlats på dropinbilprovning.se

Genom att använda vår hemsida godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

Introduktion av personuppgifter

Personuppgifter är information om en identifierbar fysisk person. En identifierbar fysisk person är en person som kan identifieras direkt eller indirekt, via ett namn, ett personnummer, platsdata eller en IP-adress.

Kategorier av personuppgifter vi samlar in

Den personliga informationen du tillhandahåller är data som du aktivt tillhandahåller oss genom att fylla i olika typer av formulär.

Vi samlar även in hur besökare använder hemsidan och användarna upplever informationen, via din IP-adress, information om dina webbläsarinställningar och hur ditt operativsystem använder sidorna. Denna information behandlas med stöd av intresseavvägning och används för att utveckla hemsidans funktioner och innehåll.

Syfte med behandling av personuppgifter

Information vi samlar in kan användas för något av följande ändamål:

Ge en mer personlig service.
Din information hjälper oss att bättre uppfylla dina individuella behov. Om du har aktiverat cookies i din webbläsare kan den informationen användas för att kunna ge en personlig användarupplevelse.

Förbättra och optimera vår hemsida.
Vi strävar ständigt efter att förbättra webbplatsen baserat på dina uppgifter och synpunkter.

Mottagare av personuppgifterna

Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför din personliga information till tredje part.
Vi arbetar alltid under sekretess och lämnar aldrig ut känsliga uppgifter till tredje part.

Hur länge vi behåller din personliga information

Vi sparar endast dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt att uppfylla våra avtalsförpliktelser och vid behov enligt lagstadgad lagringstid. När vi sparar dina personuppgifter för andra ändamål än våra avtalsförpliktelser, till exempel med stöd av samtycke när du anmäler dig till nyhetsbrev via e-post behandlar vi endast personuppgifterna om det är nödvändigt och / eller lagstadgat för ändamålet.

Ändringar i integritetspolicy
Drop in bilprovning förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna policy när som helst och du bör regelbundet besöka denna hemsida för att få den senaste versionen.

Kontakta Webbyrågruppen
Om du har frågor angående denna integritetspolicy, behandling av personuppgifter eller vill kontakta oss angående dina personuppgifter, hör av dig till vårt dataskyddsombud: info@webbyragruppen.se

© Drop in bilprovning